- 14 Ekim 2020
- 5,264
- 10,231
- 113
Merhabalar,
TSI'yi nereden duydunuz?
TSI'yi nereden duydunuz?
Merhaba.Merhabalar,
TSI'yi nereden duydunuz?
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince sizlere çok daha fazla Türkçe dublaj ses dosyalarını ulaştırmaya çalışacağım. Sitede konuları açılmamış V.I.P sunucumuzda +10.000 adet Türkçe ses dosyası var daha yolun başındayızMerhaba.
Google da gezinirken tamamen tesadüf eseri sitenizle karşılaştım ve iyikide denk gelmişim sitenize.
Umarım yaptığınız işte başarılı olursunuz olacağınıza eminim çünkü sadece vip üyelerinizi değil bizim gibi normal üyelerinizi de düşünüyorsunuz hızlı link vererek, şu zamanda böyle kaliteli sesleri karşılık beklemeden paylaşan bulmak zor.
O yüzden iyiki sitenizle karşılaşmışışım.
Başarılarınızın ve paylaşımlarınızın devamı dileğiyle .
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Burada sıcak bir ortam oluşturmaya çabalıyoruz kısa zamanda çok hızlı büyüyoruz umarım bu ivme hiç eksilmez sürekli artış gösterir ve çok daha geniş bir aile oluruz. Keyifli forumlar dilerim.Google 'dan Rastgele buldum , bu arada forumunuz hayırlı olsun son zamanlar da ses sitelerinde artış var bu seyirciler için güzel bir şey alternatif çoğaldıkça güzel işler yapılır , ben de bir zamanlar çok güzel bir ses sitesinde Moderatorlük yapmıştım çok güzel günlerdi sevdiğimiz dostlarımız oldu umarım bu site uzun ömürlü olur ve burada da dostlarımız olur canı gönülden bir kez daha tekrarlıyorum siteniz hayırlı olsun...