- 16 Ekim 2021
- 2,079
- 3,841
- 113
Captain America Civil War 2016 4826Kbps 23Fps 8Ch DTS-HD MA iTunes Restruction TR Audio TSI
7.439 / 10
Türü:
Macera, Aksiyon, Bilim-Kurgu,
Özet
Steve Rogers insanlığı korumayı amaçlayan yeni bir Yenilmezler oluşumuna liderlik eder, sivil kayıpların olduğu bir olay yaşadıktan sonra, ekibi yönlendirecek bir yönetim kurulunca idare edilen bir denetim sistemi kurulmasına yönelik politik baskı artar. Yeni mevcut durum Yenilmezleri ikiye böler, bir kısmı hükümet müdahalesi olmaksızın insanlığı korumak için Yenilmezler'in özgür kalmasını isteyen Steve Rogers'a destek olur, diğerleri ise hükümet denetimini destekleyen Tony Stark’a arka çıkar.

7.439 / 10
Türü:
Macera, Aksiyon, Bilim-Kurgu,
Özet
Steve Rogers insanlığı korumayı amaçlayan yeni bir Yenilmezler oluşumuna liderlik eder, sivil kayıpların olduğu bir olay yaşadıktan sonra, ekibi yönlendirecek bir yönetim kurulunca idare edilen bir denetim sistemi kurulmasına yönelik politik baskı artar. Yeni mevcut durum Yenilmezleri ikiye böler, bir kısmı hükümet müdahalesi olmaksızın insanlığı korumak için Yenilmezler'in özgür kalmasını isteyen Steve Rogers'a destek olur, diğerleri ise hükümet denetimini destekleyen Tony Stark’a arka çıkar.
Rich (BB code):
*************************** TSI ***************************
*** Film Adı: Captain America: Civil War
*** Film Yılı: 2016
*** Kaynak: iTunes Restruction
*** Bit Hızı: 4826 Kbps
*** FPS: 23 Fps
*** Kanal: 8 CH
*** Süre: 2s 27dk 41sn 979ms
*** Dosya Boyutu: 4.97 GB
*** Uyumlu Sürüm: Uyumlu UHD Bluray sürümlere göre senkronlanmıştır.
*************************** TSI ***************************

Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir: TSI V.I.P
Captain America Civil War 2016 4826Kbps 23Fps 8Ch DTS-HD MA iTunes Restruction TR Audio TSI - Türkçe Ses İndir
Captain America Civil War 2016 4826Kbps 23Fps 8Ch DTS-HD MA iTunes Restruction TR Audio TSI - Türkçe Ses Dosyası İndir
Captain America Civil War 2016 4826Kbps 23Fps 8Ch DTS-HD MA iTunes Restruction TR Audio TSI - Türkçe Dublaj İndir
Moderatör tarafında düzenlendi: