Hoşgeldiniz!

Sitemizin imkanlarından yararlanmak için üye olun veya giriş yapınız.

Kaydol Giriş Yap
  • Yeni Üye Olanların Dikkatine!
    TSI Forumu sadece V.I.P üye grubuna hizmet vermektedir. Yeni üyelerin yorum yazma ve mesaj gönderme yetkileri yoktur.
    Dilerseniz hemen buraya tıklayarak kredi kartı ile V.I.P üye olabilir ve forumdan yararlanmaya başlayabilirsiniz.
  • TSI tarayıcı eklentisini indirmek için tıklayın.
  • Satılık HDDler!
    TSI Güvencesiyle sorunsuz satılık HDDler. Satın Almak için buraya tıklayın.
  • Değerli TSI üyeleri, Sürekli güncel V.I.P arşiv listesine ulaşmak için tıklayın.

ÖNEMLİ! Site Free Üyelere Kapatıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Finished

Administrator
Yönetici
14 Ekim 2020
5,958
12,063
113
Merhabalar dostlar,

bir süre önce hatırlarsanız ücretsiz linkleri kapatmıştım ancak hala bir çok filme ücretsiz link eklemeye devam etmekteydik. İncelemem neticesinde ücretsiz hizmet verilen bir yerden bile şikayet etmekten çekinmeyen ve kötülemeye çalışan bir çok insan var. Bende madem memnun değilsiniz komple siteyi V.I.P üyelere çevirme kararı aldım. Malum döviz şartları zaten ağır geliyor kar amacı gütmediğimizi bilen biliyor, bizde bizi bilen kişilerle yolumuza devam ederiz. Benim için hava hoş! Kısacası yeni aldığımız karar neticesinde ücretsiz linkleri değil komple üyelerin konuya cevap verme yetkisini kaldırıyorum. V.I.P üyelik zorunluluğu için çoğu üyemizden şimdiden özür diliyorum, densizler yüzünden sizlerde arada kaynıyorsunuz.

Herkese keyifli günler dilerim.
TSI Yönetimi

move

TSİ Üyesi
18 Kasım 2020
459
6
18
Free ses linklerini şikayet eden ve kötüleyen kişiler yüksek ihtimalle diger sitelerin sahipleridir. Kendileri içeriklerden gelir elde ettikleri için burada free görünce tahammül edemiyorlar. Öyle kişilere böyle tavır alınca sahibi olduğun sitede kararları başkaları vermiş oldu. Onlar kazanmış oldu. Herşeyin hayırlısı olsun.

Finished

Administrator
Yönetici
14 Ekim 2020
5,958
12,063
113
Free ses linklerini şikayet eden ve kötüleyen kişiler yüksek ihtimalle diger sitelerin sahipleridir. Kendileri içeriklerden gelir elde ettikleri için burada free görünce tahammül edemiyorlar. Öyle kişilere böyle tavır alınca sahibi olduğun sitede kararları başkaları vermiş oldu. Onlar kazanmış oldu. Herşeyin hayırlısı olsun.
Haklılık payın var ancak elimizden geldiğince tüm üyelerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Buna rağmen hala bu tarz yorumlar duymak daha doğrusu şu olur buna rağmen hala iyi yorumlar almamak insanın emeğine saygısızlık edilmesi kanına dokunuyor. Bende ne kendi emeğimi nede ekip arkadaşlarımın emeğini yabana attırmam. Dediğim gibi bazı üyelerimiz arada kaynıyor bu sebepten dolayı ancak elimden bir şey gelmiyor.

Sihirbaz

TSİ V.I.P
6 Haziran 2021
2,125
368
83
Merhaba,
Yönetim olarak aldığınız bu karara saygı duyuyorum, alınan bu karar ileride değişebilir önemli olan devamlılık.
Kendini ilah sanan kişiler şimdi neredeler,
Sizler düzgün iş yaptığınız sürece kaliteli vip üyeler sizi bulacaklar.
Saygılarımla...

isko

TSİ V.I.P
3 Nisan 2021
632
200
43
SİTENİN AYAKTA KALABİLMESİ ADINA ALINMIŞ ÖNEMLİ BİR KARAR BEN ŞAHSIM ADINA HERKESİ VİP ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM.SİTE SAHİBİNİ TANIMAM ETMEM AMA ŞUNU RAHATLIKLA SÖYLEMEK İSTİYORUM 2011 YILINDAN BU YANA ÜYE OLMADIĞIM SES VE FİLM SİTESİ KALMADI ANCAK SON OLARAK TÜRKÇESESİNDİR'E ÜYELİĞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM ÖYLE ÇOK UMUTLU DEĞİLDİM AÇIKCASI AMA GEÇEN ZAMAN İÇİNDE GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM SİZE YÖNETİCİ EKİBİ RESMEN KURUMSAL ÇALIŞIYOR ÇOK KALİTELİ SESLER PAYLAŞIYOR İSTEKLERE OLABİLDİĞİNCE ÇABUK CEVAP VERİYOR VE CANLI DESTEK SAĞLIYORLAR.BEN BU SİTEYİ CANI GÖNÜLDEN BENİMSEDİM SAHİPLENDİM AYAKTA KALMASI ADINA ELİMDEN GELEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPACAĞIM BU KALİTEYİ KAYBETMEYİ ASLA AMA ASLA İSTEMEM.HERKESE MUTLU HAFTA SONLARI DİLİYORUM.

Finished

Administrator
Yönetici
14 Ekim 2020
5,958
12,063
113
SİTENİN AYAKTA KALABİLMESİ ADINA ALINMIŞ ÖNEMLİ BİR KARAR BEN ŞAHSIM ADINA HERKESİ VİP ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM.SİTE SAHİBİNİ TANIMAM ETMEM AMA ŞUNU RAHATLIKLA SÖYLEMEK İSTİYORUM 2011 YILINDAN BU YANA ÜYE OLMADIĞIM SES VE FİLM SİTESİ KALMADI ANCAK SON OLARAK TÜRKÇESESİNDİR'E ÜYELİĞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM ÖYLE ÇOK UMUTLU DEĞİLDİM AÇIKCASI AMA GEÇEN ZAMAN İÇİNDE GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM SİZE YÖNETİCİ EKİBİ RESMEN KURUMSAL ÇALIŞIYOR ÇOK KALİTELİ SESLER PAYLAŞIYOR İSTEKLERE OLABİLDİĞİNCE ÇABUK CEVAP VERİYOR VE CANLI DESTEK SAĞLIYORLAR.BEN BU SİTEYİ CANI GÖNÜLDEN BENİMSEDİM SAHİPLENDİM AYAKTA KALMASI ADINA ELİMDEN GELEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPACAĞIM BU KALİTEYİ KAYBETMEYİ ASLA AMA ASLA İSTEMEM.HERKESE MUTLU HAFTA SONLARI DİLİYORUM.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Bu şartlarda vip üyeliğin dışında sitenin ayakta kalması imkansız gibi bir şey. Sunucu ödemeleri dolarla yapılıyor. Doların durumu da ortada. Bence doğru bir karar olmuş. Herkes fedakarlık yapmalı.
Aynen öyle bizi birazda maalesef ekonomik şartlar itmekte bu duruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • - Yorumlarınız Türkçe olmak ZORUNDADIR! Aynı zamanda büyük harf kullanmak, random harfler kullanmak, birleşik yazmak vb. kesinlikle YASAKTIR!
  • - Eleştirileriniz sunumu yapan kişiyi kırmayacak şekilde ve siteyi kötülemeyecek şekilde olmalıdır.
  • - Yorumlarınıza ekleme yapacaksanız tekrar yorum yapmak yerine düzenleme seçeneğinden yorumunuzu düzenleyerek yapabilirsiniz. (7 gün içinde)
  • - Site dışı link vermek ve reklam yapmak kesinlikle YASAKTIR!
  • - Yorumlarda hakaret, uygunsuz davranış veya hatalı içerik görenler direkt Rapor tuşuna basarak yönetime bildirebilirler.