-
Öne çıkan konu
- 16 Ekim 2021
- 2,079
- 3,839
- 113
Who Am I 1998 Extended 768Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Atmos TV Dmax Restruction TR Audio TSI
6.8 / 10
Türü:
Macera, Aksiyon, Komedi, Gerilim,
Özet
Chan, tüm meslektaşlarının öldüğü bir helikopter kazası tuzağından belleğini yitirmiş olarak çıkan bir ajandır. Olup biteni anlamakta güçlük çekmektedir. Uyandığında kendisini bile hatırlamamaktadır. Afrikada uyanan bu adama Afrikadakiler Adın ne? diye sorunda o da Kimim Ben? diye yanıt verince insanlar ona Kimim Ben demeye başlar. Afrikadan sonra Hollandaya gelen bu adam, bir süre sonra kendisinin büyük bir tuzak içinde olduğunu anlar. Ve şimdi bir sürü insanın ölümüne neden olan bir kaset için savaşacaktır.

6.8 / 10
Türü:
Macera, Aksiyon, Komedi, Gerilim,
Özet
Chan, tüm meslektaşlarının öldüğü bir helikopter kazası tuzağından belleğini yitirmiş olarak çıkan bir ajandır. Olup biteni anlamakta güçlük çekmektedir. Uyandığında kendisini bile hatırlamamaktadır. Afrikada uyanan bu adama Afrikadakiler Adın ne? diye sorunda o da Kimim Ben? diye yanıt verince insanlar ona Kimim Ben demeye başlar. Afrikadan sonra Hollandaya gelen bu adam, bir süre sonra kendisinin büyük bir tuzak içinde olduğunu anlar. Ve şimdi bir sürü insanın ölümüne neden olan bir kaset için savaşacaktır.
Rich (BB code):
*************************** TSI ***************************
*** Film Adı: Who Am I?
*** Film Yılı: 1998
*** Kaynak: TV Dmax Restruction
*** Bit Hızı: 768 Kbps
*** FPS: 23 Fps
*** Kanal: 6 CH
*** Süre: 2s 00dk 27sn 200ms
*** Dosya Boyutu: 661 MB
*** Uyumlu Sürüm: Uyumlu Web-DL sürümlere göre senkronlanmıştır.
*************************** TSI ***************************

Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir: TSI V.I.P
Who Am I 1998 Extended 768Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Atmos TV Dmax Restruction TR Audio TSI - Türkçe Ses İndir
Who Am I 1998 Extended 768Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Atmos TV Dmax Restruction TR Audio TSI - Türkçe Ses Dosyası İndir
Who Am I 1998 Extended 768Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Atmos TV Dmax Restruction TR Audio TSI - Türkçe Dublaj İndir