-
Öne çıkan konu
- 16 Ekim 2021
- 1,935
- 3,802
- 113
Bad Boys Ride or Die 2024 4692Kbps 23Fps 8Ch TrueHD Atmos iTunes Restruction TR Audio TSI
6.6 / 10
Türü:
Aksiyon, Komedi,
Özet
Yüzbaşı Howard haksız yere uyuşturucuyla ilgili suçlarla itham edilir. Bu durum üzerine çılgın ikili onun adını temize çıkarmak için harekete geçer. Araştırımalarını ilerletip, gerçeğe adım adım yaklaşan Mike ve Marcus, bu sırada büyük bir iftira ile karşı karşıya kalır. Artık ikili başlarına ödül konulan kaçaklardır. Polis tarafından takip edilen ve kartellerin de hedefinde olan Mike ve Marcus, davayı çözmek için kanunların dışında ve kendi kurallarına göre çalışmak zorundadır.
6.6 / 10
Türü:
Aksiyon, Komedi,
Özet
Yüzbaşı Howard haksız yere uyuşturucuyla ilgili suçlarla itham edilir. Bu durum üzerine çılgın ikili onun adını temize çıkarmak için harekete geçer. Araştırımalarını ilerletip, gerçeğe adım adım yaklaşan Mike ve Marcus, bu sırada büyük bir iftira ile karşı karşıya kalır. Artık ikili başlarına ödül konulan kaçaklardır. Polis tarafından takip edilen ve kartellerin de hedefinde olan Mike ve Marcus, davayı çözmek için kanunların dışında ve kendi kurallarına göre çalışmak zorundadır.
Rich (BB code):
*************************** TSI ***************************
*** Film Adı: Bad Boys: Ride or Die
*** Film Yılı: 2024
*** Kaynak: iTunes Restruction
*** Bit Hızı: 4692 Kbps
*** FPS: 23 Fps
*** Kanal: 8 CH
*** Süre: 1s 55dk 58sn 976ms
*** Dosya Boyutu: 3.79 GB
*** Uyumlu Sürüm: Bad Boys.Ride or Die.2024.2160p.UHD.BluRay.HDR10+.DoVi.TrueHD 7.1.x265-SPHD Sürümüne senkronludur.
*************************** TSI ***************************
Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir: TSI V.I.P
Bad Boys Ride or Die 2024 4692Kbps 23Fps 8Ch TrueHD Atmos iTunes Restruction TR Audio TSI - Türkçe Ses İndir
Bad Boys Ride or Die 2024 4692Kbps 23Fps 8Ch TrueHD Atmos iTunes Restruction TR Audio TSI - Türkçe Ses Dosyası İndir
Bad Boys Ride or Die 2024 4692Kbps 23Fps 8Ch TrueHD Atmos iTunes Restruction TR Audio TSI - Türkçe Dublaj İndir
Son düzenleme: